Stichting Proceon

Stichting Proceon is de bovenschoolse organisatie voor 17 scholen in het Gooi en omgeving. Deze scholen zijn verspreid over de gemeenten Hilversum, Wijdemeren, Eemnes, Laren, Blaricum, Naarden en De Bilt. Aan het hoofd van de stichting staat het bestuur. De uitvoerende werkzaamheden en het dagelijks bestuur is in handen van de algemeen directeur, de heer P.D. van Buuren. Hij wordt daarbij gesteund door drie stafleden en twee andere medewerkers.

Het Stichtingskantoor is gevestigd aan de Nieuwe Havenweg 53, 1216 BL Hilversum, tel. 035-6852320.Postadres: Stichting Proceon, Postbus 352, 1200 AJ Hilversum.E-mail: Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken Website:www.proceon.nl

Proceon is de naam die de Stichting draagt sinds de oprichting in 2006. Pro staat voor PROfessioneel en PROtestants, maar bovenal voor het Latijnse woord PROcedere dat letterlijk vooruitgaan, voortgaan betekent. Proceon is een organisatie die vooruit wil, zich wil ontwikkelen. Kwaliteit staat, evenals identiteit, bij ons hoog in het vaandel. Kwaliteit leveren is een PROces dat nooit ophoudt. Immers, wat vandaag gewoon is, is morgen achterhaald. De c staat voor christelijk en on voor onderwijs. De naam Proceon draagt al deze betekenissen in zich.

 

LoginFotoalbum

Belangrijke data

Agenda is leeg

Wie zijn er online

We hebben 8 gasten online